+381 (0)63 560-760 office@mm-clip.com

O nama

MM Clip – proizvodnja repro materijala za prehrambene industrije.

Preduzeće MM-CLIP d.o.o. osnovano je 1998. godine, i vodeće je srpsko preduzeće u proizvodnji repromaterijala za prehrambene industrije i ostale industrije koje u svojoj proizvodnji sadrže pakovanje i zatvaranje proizvoda, kao i mašinsku obradu metala sa najsavremenijim mašinama.

Vizija koja je pre 20 godina osmišljena i započeta, danas je stvarnost. Ponosno možemo reći da smo vodeća firma u proizvodnji klipsi, vezica i rezervnih delova za prehrambenu industriju u Srbiji.

Sa sedištem u Kikindi, gde je i osnovana firma u 2011. godini smo se proširili i sa predstavništvom u Novom Sadu. U našem proizvodnom programu se nalaze klipse, vezice i rezervni delovi za sve klipsarice, kao i rezervni delovi za ostale mašine u mesnoj industriji.

Prioritet nam je kvalitet, naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijeg, atestiranog materijala (aluminijum, PP kanap, prohronski čelici, …). Takođe pružamo sve vrste usluga sto se tiče obrade metala na CNC glodalicama, brusilicama, strugovima, erozimatima, kalionicama i drugim mašinama.

Najbolja pohvala za naš rad je to što poslujemo sa vodećim mesnim industrijama u Srbiji, a nastojimo da proširimo poslovanje i na region.